Menu

ParantumistodistuksiaTodistus:
Olin Pyhän Hengen illassa 27.8 Korson Helluntai seurakunnassa. Heikki rukoili minun selkäni puolesta, en ollut kertonut, että minun selkäni oli jännittynyt ja oli vaikea nukkua. Sellkäni ei ole siitä päivästä asti haitannut yö unta. Kiitos Jeesukselle. 
Terveisin Marjatta K.


Terve! 
Sunnuntaina 16.2.17 Pyhän Hengen illassa menin srk:n eteen esirukouspalveluun! Meitä oli siinä rivi ja Heikki rukoili meidän kaikkien puolesta! Kohdallani hän sanoi, että minun sydämessäni on piikki ja se poistuu nyt! Minusta poistui paljon kipua, tuskaa ja ahdistusta oikein syvästi huokailemalla ja puhisemalla! Koin myös, että Pyhä Henki täytti minut voimallisesti! Rukoilija myös sanoi, että nyt tulee uusi voima! 

Kiitos Jumalalle, että Hän armahtaa lastansa tänäkin päivänä! 
Jokainen täydellinen lahja tulee ylhäältä, valkeuksien Isältä, jonka tykönä ei ole muutosta, ei vaihteen varjoa. Jaakobin kirje 1:17
Yksi Jeesuksen lammas


Olin ystävieni kanssa kotikokouksessa, jossa puhujavastuussa olivat Heikki ja Eva Taakala. Emme tunteneet toisiamme entuudestaan, mutta kokouksessa oli hyvin kotoinen ja lämminhenkinen olo, joka johtui Jumalan hengen läsnäolosta. Loppurukoukseen johdatellessaan Heikki sai tiedon sanat, jossa hän sanoi, että joltakin paranee sormen nivelvaivat. Itselläni oli sormen nivel vaivannut jo pitkään ja lääkäri oli suositellut kortisonipiikin laittamista siihen. Jumala paransi sormen nivelen tuossa hetkessä ja sormi taipuu nyt normaalisti. Kiitos taivaallisen ylilääkärin, joka pitää meistä huolta ja haluaa olla elämässämme mukana kaikessa, missä hänen tahtonsa voi tapahtua. Siunausta työllenne ja Kristuksen rakkaus ympäröiköön elämänne!           
Siunauksin, Outi H., Lahti


Olimme mieheni kanssa tulossa Pyhän Hengen iltaan 26.2. mutta itse en päässytkään heikon oloni takia, joten mieheni tuli yksin. Rukouspalvelussa Eva ja Heikki rukoilivat mieheni puolesta ja Eva sai profeetallisen sanan rukoillessaan minun puolesta. Eva ei tiennyt mitään tarkempaa fyysisestä olostani, vain sen etten jaksanut tulla kokoukseen, koska en voinut hyvin. Pyhä Henki puhui Evan kautta, että Jumala parantaa paineen ja kivun joka on ollut rinnassa. Kun mieheni tuli kotiin ja kertoi, mitä Jumala oli puhunut, huomasin, että kivun ja paineen tunne rinnassa oli poissa! Olin kärsinyt siitä useamman viikon ja välillä paine oli niin kova, etten saanut hengitettyä kunnolla. Pyhän Hengen illasta on nyt reilu viikko ja oireet ovat kokonaan poissa, kiitos Herralle! On ihmeellistä, miten Jumala voi koskettaa meitä ja parantaa, vaikka emme olisi itse edes paikalla rukouksen aikana. Rukouksessa on suuri voima.
Susanna


”Olen kamppaillut uskoontuloni jälkeen tupakkariippuvuuden kanssa. Olen lopettanut ja sortunut uudestaan. Pääsin kuitenkin tupakasta eroon siirtymällä nikotiinilaastariin, mutta silti olin koukussa. Rukoilin Jumalaa, mutta melkein 20v. tottumus ja riippuvuus tupakointiin hallitsi elämääni. Menimme vaimoni kanssa 26.2 Pyhän Hengen iltaan, jossa Heikki Taakala saarnasi. Rukouksessa ollessamme Heikki sai Jumalalta ilmestyksen, että nyt vapautuu ihmisiä tupakasta. Samassa hetkessä tunsin "naputusta" vasemmassa olkavarressani, missä nikotiinilaastari oli. Tajusin, että nyt on minun tilaisuuteni vapautua. Otin laastarin pois ja kiitin Herraa. Sen jälkeen olen pärjännyt hyvin, enkä ole enää tupakan orja. Kiitos Herralle.”
Jouni B.


”Olen Helinä Kaartinen. Olin viime sunnuntaina Pyhän Hengen illassa ja siellä julistettu uskon sana, laulut ja koko ilmapiiri kosketti. Sain vapautua sairauden pelosta. Kokouksen lopussa menin eteen ja Heikki Taakala rukoili ja julisti, että Jumalan voima koskettaa nilkkoja ja polvia ja hartian ja niskan aluetta. Nilkoissa ja polvissa on ollut välillä kipua ja varsinkin nilkoissa jäykkyyttä useamman vuoden ajan, erityisesti oikeassa nilkka. Myös niska ja hartiat tuntuu kevyemmiltä kuin ennen. Ylistys Jumalalle !”


Parantumistodistus TV7 rukousillasta

Hei 
Minun on otettava yhteyttä Teihin näin sähköpostitse. 
Katsoin eilistä Anokaa uskossa-ohjelmaanne, jossa vieraananne oli Heikki Taakala. Hän alkoi puhua niskasta, ja siitä, kuinka pää on työntynyt eteenpäin niin, että se ei ole pysynyt oikeassa asennossa. Minun pääni on ollut työntyneenä eteenpäin jo vuosia, ja ryhtini on ollut huono. En edes muista, kuinka kauan – olen nyt 41-vuotias ja muistikuvana on, että jo rippikuvassa pääni työntyi eteenpäin – ja varmaan jo nuorempanakin. 
Heikin puhuessa liikuttelin päätäni silloin, kun hän sitä pyysi ja ihmeiden ihme, vähän tämän jälkeen pääni alkoi asettua kohdilleen – ja ryhtikin parani! Uskomatonta! Minulla ei ole koskaan ollut näin hyvää ryhtiä kuin nyt! Kiitos ja kunnia Jumalalle! 

Kiitos ohjelmastanne. Olen käynyt joulukuussa Helsingissä kokouksessanne (minulla oli paha tilanne silloin työpaikalla ja elämänhalukin oli mennyttä – sain sen takaisin tuolloin kokouksessanne) ja Korsossa kävin maaliskuussa. Olen saanut näidenkin kautta paljon ajateltavaa ja olen alkanut lukea Raamattua. 
Jumalan siunausta Teille ja Israelille!

Ystävällisesti
Tiina K.