Menu

Kauppa

Checkout - Oma maksutapa kaikille

Hengelliset DVD kokousvideot myynnissä

Profetoiminen ja profeetan tehtävä

Profetoimisen armolahja on yksi tärkeimmistä armolahjoista. Raamattu kehottaa anomaan erityisesti profetoimisen lahjaa. Opetuksessa perehdytään siihen, kuinka profetiat konkreettisesti ilmenevät, ja mikä on ero profetoimisen ja profeetan tehtävän välillä ja mikä on ero tiedon sanojen ja profetian välillä. Opetus pohjautuu omaan henkilökohtaiseen 23 vuoden kokemukseeni profetoimisesta.
Äänitetty Meksikossa kokousseminaarissa.
Puhe on suomeksi ja tulkkaus espanjaksi.
Kielet: suomi - espanja
saatavuus: varastossa

Sairaiden paraneminen

Ihmisen terveys on Jumalalle tärkeä. Jokainen ihminen kuitenkin jossain elämänsä vaiheessa sairastuu jollain tavalla. Sairaiden paraneminen opetusvideo on äänitetty seurakuntakokouksessa Meksikossa, Veracruzissa, 2017, ja se antaa 3 avainta parantua sairauksista ja pysyä terveenä. 
Puhe on suomeksi ja tulkkaus espanjaksi. 
Kielet Suomi-Espanja 

Armolahjat

Raamattu kehottaa anomaan armolahjoja. Ne ovat tärkeitä ja rakentavia seurakunnalle sekä väkeviä Jumalan työkaluja meidän palvelutehtävässä. Opetus armolahjoista tuo konkreettisesti ja elävästi ymmärrettävällä tavalla esiin sen, kuinka armolahjat tomivat konkreettisesti ja mikä on mikäkin armolahja. 
Video on äänitetty Meksikossa, Acapulcossa, seurakuntakokouksessa. 
Puhe on suomeksi ja tulkkaus espanjaksi.
Kielet Suomi-Espanja 

Jumalan Sana

Jumalan Sana on uskovan tärkein auktoriteetti. Se sisältää kaikki mitä elämään ja jumalisuuteen tarvitaan. Sen kautta pelastutaan, parannutaan ja menestytään. Se on voimakkaampi ja terävämpi kuin mikään kaksiteräinen miekka. 
Puhe on opetus Jumalan sanasta ja sen toimeenpanevasta voimasta meidän elämässä. 
Kieli: Suomi. 

Henki sielu ja ruumis 3 DVD

3 DVD:n videosarja joista jokainen video käsittää yhden osan. 
Ihminen muodostuu hengestä, sielusta ja ruumiista, jotka kaikki Jumala on meihin luonut. Julistuksessa opetetaan mikä on näiden ero ja mikä tehtävä milläkin osalla on sekä mitä mikäkin osa sisältää. 
Videot on äänitetty Meksikossa kokousseminaarissa.
Puhe on suomeksi ja tulkkaus espanjaksi. 
Kielet: suomi-espanja 

Rakkaus

Rakkaus on koko kristillisen uskon perusta. Videolla on opetus siitä, kuinka rakkaus on kaiken lähtökohta uskonelämässä ja kuinka Raamattu opettaa meitä rakastamaan toinen toistamme. 
Kieli: suomi

Johannes 3:16

Opetus Raamatun tunnetuimmasta jakeesta Johanneksen evankeliumi 3:16. Yksityiskohtainen selitys ja syvällinen opetus sen tarkoituksesta. 
Kieli: suomi

Mitä on katolilaisuus

Entisen katolisen jesuiittapapin, Abel Mendozan ainutlaatuinen todistus siitä, mitä katolilaisuus syvällisesti on ja mikä on sen takana.
Abel Mendoza oli opettajana katolisessa seminaarissa ja pappina Meksikossa, Cholulan kaupungissa, sen historiallisen kuuluissa katolisessa kirkossa. Tätä tietoa et löydä muualta. 
Kuvattu Meksikossa, Cholulassa. 
Kieli: espanja ja tekstitetty suomeksi.